Deltapower en ICT

Wat kan Deltapower op het gebied van ICT voor u betekenen? Behalve projectmanagement of tijdelijk lijnmanagement kunt u ook aan het volgende denken:

Doorlichten van uw ICT infrastructuur

  • Is uw datanetwerk efficient ingericht?
  • Heeft u een kosteneffectieve oplossing voor telefonie?

Audits en Assessments

  • Een leverancier heeft een bepaalde ICT-oplossing bedacht. Deltapower kan hierover een onafhankelijk oordeel en advies geven.
  • Een leverancier implementeert een ICT-oplossing. Deltapower bewaakt of het project wordt uitgevoerd volgens de overeengekomen afspraken.
  • Een leverancier heeft een ICT-oplossing opgeleverd. Deltapower brengt een onafhankelijk oordeel uit over de kwaliteit van het resultaat.

Eerste Hulp Bij Ongelukken

U heeft een acuut ICT-probleem maar het ontbreekt u aan mankracht of kennis. Deltapower mobiliseert snel de juiste expertise om de oorzaak te achterhalen en weg te nemen. Desgewenst met voorstellen voor structurele verbeteringen.

Durven en doen!

Deltapower is medeoprichter en -eigenaar van NewTelco dat diensten ontwikkelt en exploiteert waarin internet en telefonie slim gecombineerd worden. NewConference, Nederlands handigste telefonische vergaderdienst, is daar een goed voorbeeld van. NewTelco bewijst dat Deltapower niet alleen droomt en denkt maar ook durft en doet!